Melkoinen äänisaalis!

Huh-huh! Vaalit on nyt pidetty ja täytyy sanoa että olen erittäin yllättynyt! 53 ääntä ja Perussuomalaisten äänikuninkuus ja koko vaalien sija numero 2 jos katsotaan puhtaita vertailulukuja. Tämä antaa aika vahvan mandaatin lähteä ajamaan kuntalaisten asioita. Tarkempia datoja voi katsoa Ylen tulospalvelusta Petäjäveden kohdalta.

Oma kunnallisvaalikampanjani on kestänyt nyt noin 8 vuotta. Tämä voi kuulostaa todella oudolta, mutta anna mä selitän: Olen perustanut Me Petäjävetiset -facebook ryhmän ja toiminut sen ylläpitäjänä tuon kahdeksen vuotta. Siinä hommassa on tullut naama varmaan aika monelle kuntalaiselle tutuksi. Tuo hommahan on tietysti sellaista, että siinä altistaa itsensä myös kritiikille, koska aina kumartamalla toiseen suuntaan tulee joka tapauksessa pyllistäneeksi toiseen suuntaan. Mutta sellaista elämä on – ei kait sitä pidä liikaa murehtia.

Nyt sitten tästä lähdetään rakentamaan eteenpäin. Seuraavaksi on luvassa puolueiden väliset neuvottelut joissa erilaisia luottamuspaikkoja pyöritellään ja mietitään mikä puolue ottaa minkäkin paikan. Yleensä nämä perustuvat suoraan vaalitulokseen mutta koska kyseessä on neuvottelut niin varmastihan jostain luopumalla voi saada jostain jotain. Näin oletan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *